Welkom op Agri Investment Fund

Nieuws

16.06.17

Nieuwe VIB spin-off start met een investering van 9 miljoen euro

10.01.17

Diergeneeskundig bedrijf focust op de bestrijding van virale infecties in de veeteelt

26.09.16

Groep Veviba heeft met Covavee en Agri Investment Fund (AIF), de aandeelhouders van Etn. Adriaens, een akkoord bereikt voor de overname van hun participatie in Adriaens.  Groep Veviba verwerft hierbij de totaliteit van de aandelen van Adriaens.

Zowel Groep Veviba als Adriaens zijn beide actief in het slachten en verwerken van rundvlees.  Door deze overname versterken zij samen hun positie in de waardeketen van het rundvlees en de verdere uitbouw van de kernactiviteiten.

22.09.16

AgroSavfe nv, a Belgium-based agro-biotech company, announced today it closed a series B financing round of € 7.8 million.  The funds will be used for the advanced development of its novel Agrobodies® as biopesticides.  The first submissions for regulatory approval in Europe and the US are expected in 2018.

07.12.15

Tot voor kort was Etn. Adriaens NV het runderslachthuis van de groep Covalis.  Na de fusie van Covalis met Westvlees tot Belgian Pork Group is het nu tijd om Etn. Adriaens NV duidelijk om de kaart te zetten als aparte entiteit.

Etn. Adriaens NV is binnen de groep Covalis de productie-entiteit voor het slachten en versnijden van runderen, zowel voor derden als voor eigen rekening.